Tentang Kami
  1. Dijamin harga rendah
  2. 5 tahun pengalaman
  3. Sekitar 50 masjid telah menggunakan perkhidmatan kami
  4. Pekerja yang terlatih dan profesional
Assalamualaikum dan selamat datang ke Halaclean.

  
Halaclean Sdn. Bhd.(1024468-M) merupakan sebuah syarikat perkhidmatan cucian karpet milikan 100% bumiputera yang telah ditubuhkan pada tahun 2012. Syarikat ini pada mulanya menjalankan perkhidmatan cucian karpet untuk Masjid dan Surau. Kini, pihak syarikat telah bersedia menerima tempahan cucian karpet dari rumah serta menyediakan perkhidmatan cucian  untuk pejabat dan dewan.

Perkhidmatan cucian karpet syarikat kami bergerak aktif di Negeri Selangor, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Negeri Sembilan, Perak dan Sabah. Kami juga sedang giat meluaskan perkhidmatan cucian karpet kami ke Negeri Melaka dan Johor.

Halaclean mempunyai kakitangan yang mahir dan berpengalaman. Kesemua kakitangan kami telah dilatih supaya mereka komited memberikan perkhidmatan berkualiti yang dapat memuaskan hati setiap pelanggan. Matlamat syarikat kami adalah memberikan perkhidmatan  cucian karpet  secara professional dengan kadar caj harga perkhidmatan yang murah kepada para pelanggan.

Syarikat kami juga aktif dalam menjalankan tanggungjawab sosial korporat (CSR) antaranya telah beberapa kali mengikuti program “JOM CUCI MASJID” tajaan Jabatan Kejuruteraan Media Prima dan TV3.
  
  1. dsadsadsa
  2. dsadsadsa